Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
Institute of Food Technologists
2004/06
|
登録番号 | Z0003791 |
---|---|
雑誌コード | T000112 |
和洋区分 | 洋雑誌 |
雑誌,シリーズ名 | Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science |
各号 - 年月次 | 2004/06-07 |
各号 - 巻号 | Vol.69 No.5 |
発行頻度 | 月刊 |
出 版 者 | Institute of Food Technologists |
各号 - 出版年月日 | 2004/06 |
各号 - ページ | viii p, p R139-R153, p C347-C425, p E239-E257, p M117-M143, p S193-S204, p FEP38-FEP43 |
サ イ ズ | 28cm |
ISSN1 | 00221147 |
各号 - 特集記事 | Metric Evaluation of Technologies for Long Duration Space Missions: Application to Bread Makers |
各号 - 保管場所コード | 300 閉架 製本コーナー |
各号 - 配架場所コード | L1000 図書館一階 (閉架) |