Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
Institute of Food Technologists
2007/09
|
登録番号 | Z0012441 |
---|---|
雑誌コード | T000112 |
和洋区分 | 洋雑誌 |
雑誌,シリーズ名 | Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science |
各号 - 年月次 | 2007/09 |
各号 - 巻号 | Vol.72 No.7 |
発行頻度 | 月刊 |
出 版 者 | Institute of Food Technologists |
各号 - 出版年月日 | 2007/09 |
各号 - ページ | v p, p R101-107, p C351-416, p E389-403, p M215-291, p S443-533 |
サ イ ズ | 28cm |
ISSN1 | 00221147 |
各号 - 特集記事 | Phase and Rheological Behavior of High-Concentration Colloidal Hard-Sphere and Protein Dispersion |
各号 - 保管場所コード | 300 閉架 製本コーナー |
各号 - 配架場所コード | L1000 図書館一階 (閉架) |