Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
Institute of Food Technologists
2009/04
|
登録番号 | Z0016754 |
---|---|
雑誌コード | T000112 |
和洋区分 | 洋雑誌 |
雑誌,シリーズ名 | Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science |
各号 - 年月次 | 2009/04 |
各号 - 巻号 | Vol.74 No.3 |
発行頻度 | 月刊 |
出 版 者 | Institute of Food Technologists |
各号 - 出版年月日 | 2009/04 |
各号 - ページ | p R47-55, p C193-305, p E121-165, p M109-141, p S123-146, p H89-103 |
サ イ ズ | 28cm |
ISSN1 | 00221147 |
各号 - 特集記事 | Factors Affecting Rheological Characteristics of Fibril Gels:The Case of β-Lactoglbulin and α-lactabumin- |
各号 - 保管場所コード | 300 閉架 製本コーナー |
各号 - 配架場所コード | L1000 図書館一階 (閉架) |