Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
Institute of Food Technologists
2011/04
|
登録番号 | Z0020837 |
---|---|
雑誌コード | T000112 |
和洋区分 | 洋雑誌 |
雑誌,シリーズ名 | Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science |
各号 - 年月次 | 2011/04 |
各号 - 巻号 | Vol.76 No.3 |
発行頻度 | 月刊 |
出 版 者 | Institute of Food Technologists |
各号 - 出版年月日 | 2011/04 |
各号 - ページ | vii p, p R76-102, p C356-518, p E240-331, p M157-232, p S164-224, p N30-48, p H80-115, p T73-89 |
サ イ ズ | 28cm |
ISSN1 | 00221147 |
各号 - 特集記事 | Toward Better Control of Salmonella Contamination by Taking Advantage of the Egg's Self-Defense System:A Review |
各号 - 保管場所コード | 300 閉架 製本コーナー |
各号 - 配架場所コード | L1000 図書館一階 (閉架) |