Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
Institute of Food Technologists
2011/09
|
登録番号 | Z0022063 |
---|---|
雑誌コード | T000112 |
和洋区分 | 洋雑誌 |
雑誌,シリーズ名 | Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science |
各号 - 年月次 | 2011/09 |
各号 - 巻号 | Vol.76 No.7 |
発行頻度 | 月刊 |
出 版 者 | Institute of Food Technologists |
各号 - 出版年月日 | 2011/09 |
各号 - ページ | vi p, p R134-150, p C938-1107, p E511-529, p M473-521, p S415-464, p N54-60, p H156-186, p T156-172 |
サ イ ズ | 28cm |
ISSN1 | 00221147 |
各号 - 特集記事 | Mechanochemistry in Thermomechanical Processing of foods:Kinetic Aspects |
各号 - 保管場所コード | 300 閉架 製本コーナー |
各号 - 配架場所コード | L1000 図書館一階 (閉架) |