Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
Institute of Food Technologists
2016
|
登録番号 | Z0034008 |
---|---|
雑誌コード | T000112 |
和洋区分 | 洋雑誌 |
雑誌,シリーズ名 | Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science |
各号 - 年月次 | 2016/07-08-09 |
各号 - 巻号 | Vol.81 No.7-8-9 |
発行頻度 | 月刊 |
出 版 者 | Institute of Food Technologists |
各号 - 出版年月日 | 2016 |
各号 - ページ | p C1593-2223, p E1716-2232, p M1726-2030, p S1782-2257, p H1800-2287, p T1854-2121 |
サ イ ズ | 28cm |
ISSN1 | 00221147 |
各号 - 特集記事 | Extraction and Purification of Quercitrin,Hyperoside,Rutin,and Afzelin from Zanthoxylum Bungeanum maxim Leaves Using an Aqueous Two-Phase System |
各号 - 保管場所コード | 300 閉架 製本コーナー |
各号 - 配架場所コード | L1000 図書館一階 (閉架) |