Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
Institute of Food Technologists
2012
|
登録番号 | Z0026204 |
---|---|
雑誌コード | T000112 |
和洋区分 | 洋雑誌 |
雑誌,シリーズ名 | Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science |
各号 - 年月次 | 2012/07-08-09 |
各号 - 巻号 | Vol.77 No.7-8-9 |
発行頻度 | 月刊 |
出 版 者 | Institute of Food Technologists |
各号 - 出版年月日 | 2012 |
各号 - ページ | v p, p R137-144, p C740-1022, p E166-255, p M348-549, p S258-341,p N21-49, p H141-206, p T119-186 |
サ イ ズ | 28cm |
ISSN1 | 00221147 |
各号 - 特集記事 | Simple pH Treatment as an Effective Tool to Improve the Functional Properties of Ovomucin |
各号 - 保管場所コード | 300 閉架 製本コーナー |
各号 - 配架場所コード | L1000 図書館一階 (閉架) |