Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
Institute of Food Technologists
2018
|
登録番号 | Z0044265 |
---|---|
雑誌コード | T000112 |
和洋区分 | 洋雑誌 |
雑誌,シリーズ名 | Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science |
各号 - 年月次 | 2018/04-05-06 |
各号 - 巻号 | Vol.83 No.4-5-6 |
発行頻度 | 月刊 |
出 版 者 | Institute of Food Technologists |
各号 - 出版年月日 | 2018 |
各号 - ページ | p1193-1493, p 1494-1515, p 885-1621, p 922-1700, p 1017-1739, p 1073-1747, p 1116-1768, p1153-1774 |
サ イ ズ | 28cm |
ISSN1 | 00221147 |
各号 - 特集記事 | On the Reverse Stability Kinetics of Meat Pigment Oxidation in Aqueous Extract from Fresh Beef |
各号 - 保管場所コード | 300 閉架 製本コーナー |
各号 - 配架場所コード | L1000 図書館一階 (閉架) |