資料詳細

概要

Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
Institute of Food Technologists
2013

利用状況

この資料は貸出できません
予約はありません

詳細

登録番号 Z0029497
雑誌コード T000112
和洋区分
洋雑誌
雑誌,シリーズ名 Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science
各号 - 年月次 2013/07-08-09
各号 - 巻号 Vol.78 No.7-8-9
発行頻度
月刊
出 版 者 Institute of Food Technologists
各号 - 出版年月日 2013
各号 - ページ p R1095-1333, p C961-1382, p E1000-1391, p M1029-1429, p S1057-1458, p N1301-1306, p H1076-1475, p T1082-1485
サ イ ズ 28cm
ISSN1 00221147
各号 - 特集記事 Effect of Pretreatment with Dehulling and Microwaving on the Flavor Characteristics of Cold-Pressed Rapeseed Oil by CG-MS-PCA and Electronic Nose Discrimination
各号 - 保管場所コード
300 閉架 製本コーナー
各号 - 配架場所コード
L1000 図書館一階 (閉架)