Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
Institute of Food Technologists
2003/09
|
登録番号 | Z0002487 |
---|---|
雑誌コード | T000112 |
和洋区分 | 洋雑誌 |
雑誌,シリーズ名 | Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science |
各号 - 年月次 | 2003/09 |
各号 - 巻号 | Vol.68 No.7 |
発行頻度 | 月刊 |
出 版 者 | Institute of Food Technologists |
各号 - 出版年月日 | 2003/09 |
各号 - ページ | x p, p2157-2394 |
サ イ ズ | 28cm |
ISSN1 | 00221147 |
各号 - 特集記事 | Characterization and Functionality of Frozen Muscle Protein in Volador (Illex coindetii),Pota(Todaropsis eblance),and Octopus(Eledone cirrhosa) |
各号 - 保管場所コード | 300 閉架 製本コーナー |
各号 - 配架場所コード | L1000 図書館一階 (閉架) |