Food science and technology research
Japanese Society for Food Science and Technology
2022/11
|
登録番号 | Z0049682 |
---|---|
雑誌コード | T000195 |
和洋区分 | 和雑誌 |
雑誌,シリーズ名 | Food science and technology research |
各号 - 年月次 | 2022/11 |
各号 - 巻号 | Vol.28 No.6 |
発行頻度 | 隔月刊 |
出 版 者 | Japanese Society for Food Science and Technology |
各号 - 出版年月日 | 2022/11 |
各号 - ページ | 441-527p |
サ イ ズ | 29 cm |
ISSN1 | 13446606 |
各号 - 特集記事 | Development of non-contact strawberry quality evaluation system using visible-near infrared spectroscopy optimization of texture qualities prediction model |
各号 - 保管場所コード | 65 小野 廣紀 |
各号 - 配架場所コード | P1000 研究室 |