Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
Institute of Food Technologists
2018/11
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登録番号 | EJ00014 |
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雑誌コード | T001982 |
和洋区分 | 洋雑誌 |
雑誌,シリーズ名 | Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science |
各号 - 年月次 | 2018/11 |
各号 - 巻号 | Vol.83 No.11 |
発行頻度 | 隔月刊 |
出 版 者 | Institute of Food Technologists |
各号 - 出版年月日 | 2018/11 |
各号 - ページ | p2689-2881 |
各号 - 特集記事 | Tagatose as a Potential Nutraceutical: Production, Properties, Biological Roles, and Applications |
各号 - 保管場所コード | 02 図書館 二階 |
各号 - 配架場所コード | L2000 図書館二階 |
注記 | Description based on: Vol. 75, issue 5 (June/July 2010) Access: via WWW |
各号 - URL1 | https://onlinelibrary.wiley.com/toc/17503841/2018/83/8 |