Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
Institute of Food Technologists
2006/04
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雑誌,シリーズ名 | Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science |
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和洋区分 | 洋雑誌 |
各号 - 年月次 | 2006/04 |
各号 - 巻号 | Vol.71 No.3 |
発行頻度 | 月刊 |
出 版 者 | Institute of Food Technologists |
各号 - 出版年月日 | 2006/04 |
各号 - ページ | viii p, p R23-R30, p C109-C238, p E119-E169, p M83-M125, p S193-S313 |
サ イ ズ | 28cm |
ISSN1 | 00221147 |
各号 - 特集記事 | Heat Resistance of Salmonella Spp.,Listeria monocytogenes, Escherichia coli 0157: H7, and Listeria innocua M1, a Potential Surrogate for Listeria monocytogenes, in Meat and Poultry: a Review |