Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
Institute of Food Technologists
2014
|
雑誌,シリーズ名 | Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science |
---|---|
和洋区分 | 洋雑誌 |
各号 - 年月次 | 2014/10-11-12 |
各号 - 巻号 | Vol.79 No.10-11-12 |
発行頻度 | 月刊 |
出 版 者 | Institute of Food Technologists |
各号 - 出版年月日 | 2014 |
各号 - ページ | iv p, p R1861-2156, p C1877-2440, p E1984-2479, p M2031-2522, p S2091-2541, p N2542-2549, p H2127-2556, p T2140-2408 |
サ イ ズ | 28cm |
ISSN1 | 00221147 |
各号 - 特集記事 | Computational Fluid Dynamics Approaches in Quality and Hygienic Production of Semisolid Low-Moisture Foods: A review of Critical Factors |