Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
Institute of Food Technologists
2010/09
|
雑誌,シリーズ名 | Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science |
---|---|
和洋区分 | 洋雑誌 |
各号 - 年月次 | 2010/09 |
各号 - 巻号 | Vol.75 No.7 |
発行頻度 | 月刊 |
出 版 者 | Institute of Food Technologists |
各号 - 出版年月日 | 2010/09 |
各号 - ページ | vii p, p R121-R162, p C588-C652, p E402-E500, p M390-M507, p S341-S404, p H212-H217, p T123-T140 |
サ イ ズ | 28cm |
ISSN1 | 00221147 |
各号 - 特集記事 | Thermal,High pressure, and Electric Field Processing Effects on Plant Cell Membrane Intergrity and Relevance to Fruit and Vegetable Quality |