Journal of nutritional science and vitaminology
AB:J. nutr. sci. vitaminol. KT:Journal of nutritional science and vitaminology
University of Tokyo Press
2003/04
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雑誌,シリーズ名 | Journal of nutritional science and vitaminology AB:J. nutr. sci. vitaminol. KT:Journal of nutritional science and vitaminology |
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和洋区分 | 和雑誌 |
各号 - 年月次 | 2003/04 |
各号 - 巻号 | Vol.49 No.2 |
発行頻度 | 隔月刊 |
出 版 者 | University of Tokyo Press |
各号 - 出版年月日 | 2003/04 |
各号 - ページ | p81-148 |
サ イ ズ | 30 cm |
ISSN1 | 03014800 |
各号 - 特集記事 | Effect of Soaking Prior to Cooking on the Levels of Phytate and Tannin of the Common Bean(Phaseolus vulgaris,L.)and the Protein Value |
注記 | Publisher varies: University of Tokyo Press (-vol. 23, no. 6) →Center for Academic Publications Japan (vol. 24, no. 1-) |