Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
Institute of Food Technologists
2013
|
雑誌,シリーズ名 | Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science |
---|---|
和洋区分 | 洋雑誌 |
各号 - 年月次 | 2013/10-11-12 |
各号 - 巻号 | Vol.78 No.10-11-12 |
発行頻度 | 月刊 |
出 版 者 | Institute of Food Technologists |
各号 - 出版年月日 | 2013 |
各号 - ページ | iv p, p C1487-1877, p E1551-1742, p M1560-1903, p S1595-1912, p N1913-1928, p H1621-1939, p T1629-1951 |
サ イ ズ | 28cm |
ISSN1 | 00221147 |
各号 - 特集記事 | Physicochemical Characterization and Sensory Analysis of Yeast-leavened and Sourdough Soy Breads |