Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
Institute of Food Technologists
2013
|
雑誌,シリーズ名 | Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science |
---|---|
和洋区分 | 洋雑誌 |
各号 - 年月次 | 2013/07-08-09 |
各号 - 巻号 | Vol.78 No.7-8-9 |
発行頻度 | 月刊 |
出 版 者 | Institute of Food Technologists |
各号 - 出版年月日 | 2013 |
各号 - ページ | p R1095-1333, p C961-1382, p E1000-1391, p M1029-1429, p S1057-1458, p N1301-1306, p H1076-1475, p T1082-1485 |
サ イ ズ | 28cm |
ISSN1 | 00221147 |
各号 - 特集記事 | Effect of Pretreatment with Dehulling and Microwaving on the Flavor Characteristics of Cold-Pressed Rapeseed Oil by CG-MS-PCA and Electronic Nose Discrimination |