所蔵一覧

概要

Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
月刊
Institute of Food Technologists
2013

利用状況

この資料は貸出できません
予約はありません

詳細

雑誌,シリーズ名 Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science
和洋区分
洋雑誌
各号 - 年月次 2013/07-08-09
各号 - 巻号 Vol.78 No.7-8-9
発行頻度
月刊
出 版 者 Institute of Food Technologists
各号 - 出版年月日 2013
各号 - ページ p R1095-1333, p C961-1382, p E1000-1391, p M1029-1429, p S1057-1458, p N1301-1306, p H1076-1475, p T1082-1485
サ イ ズ 28cm
ISSN1 00221147
各号 - 特集記事 Effect of Pretreatment with Dehulling and Microwaving on the Flavor Characteristics of Cold-Pressed Rapeseed Oil by CG-MS-PCA and Electronic Nose Discrimination

所蔵一覧

所蔵1 冊