Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
Institute of Food Technologists
2012
|
雑誌,シリーズ名 | Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science |
---|---|
和洋区分 | 洋雑誌 |
各号 - 年月次 | 2012/04-05-06 |
各号 - 巻号 | Vol.77 No.4-5-6 |
発行頻度 | 月刊 |
出 版 者 | Institute of Food Technologists |
各号 - 出版年月日 | 2012 |
各号 - ページ | vii p, p R83-135, p C333-739, p E80-165, p M182-347, p S153-257,p N14-19, p H88-140, p T63-117 |
サ イ ズ | 28cm |
ISSN1 | 00221147 |
各号 - 特集記事 | The Occurrence and Bioactivity of Polyphenols in Tunisian Olive Products and by-Products: A Review |