各号一覧

タイトル情報

概要

Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
月刊
Institute of Food Technologists

詳細

雑誌,シリーズ名 Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science
発行頻度
月刊
出 版 者 Institute of Food Technologists
雑誌コード T000112
和洋区分
洋雑誌
保管場所コード
02 図書館 二階
配架場所コード
L2000 図書館二階
同時受入冊数 1
ISSN 00221147
件名 JFDSAZ CF:Food research

各号一覧

各号132 冊
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  • 106
    各号 - 巻号

    Vol.69 No.9

    各号 - 年月次
    2004/11-12
    各号 - 特集記事
    Temperature Profiles within a Double-pipe Heat Exchanger with Countercurrent Turbulent Flow of Newtonian Fluids: Derivation,Validation,and Application to Food Processing
  • 107
    各号 - 巻号

    Vol.69 No.8

    各号 - 年月次
    2004/10
    各号 - 特集記事
    Fish Allergy: Fish and Products Thereof
  • 108
    各号 - 巻号

    Vol.69 No.7

    各号 - 年月次
    2004/09
    各号 - 特集記事
    Fat Migration in Chocolate:Diffusion or Capillary Flow in a Particulate Solid?-A Hypothesis Paper
  • 109
    各号 - 巻号

    Vol.69 No.6

    各号 - 年月次
    2004/08
    各号 - 特集記事
    Mathematical Frameworks for Modeling Listeria Cross-contamination in Food-processing Plants
  • 110
    各号 - 巻号

    Vol.69 No.5

    各号 - 年月次
    2004/06-07
    各号 - 特集記事
    Metric Evaluation of Technologies for Long Duration Space Missions: Application to Bread Makers
  • 111
    各号 - 巻号

    Vol.69 No.4

    各号 - 年月次
    2004/05
    各号 - 特集記事
    Fluid Flow and Heat Transfer in Air Jet Impingement in Food Processing
  • 112
    各号 - 巻号

    Vol.69 No.3

    各号 - 年月次
    2004/04
    各号 - 特集記事
    Consumer Attitudes Toward GMOs: The Ohio Experience
  • 113
    各号 - 巻号

    Vol.69 No.2

    各号 - 年月次
    2004/03
    各号 - 特集記事
    Creative Fermentation Technology for the Future
  • 114
    各号 - 巻号

    Vol.69 No.1

    各号 - 年月次
    2004/01-02
    各号 - 特集記事
    Industtrial applications of Selected JFS Articles Much More Information is Being Gathered about Minimally Processed Foods
  • 115
    各号 - 巻号

    Vol.68 No.9

    各号 - 年月次
    2003/11-12
    各号 - 特集記事
    Predictive Analysis of Cocoa Procyanidins Using Near-Infrared Spectroscopy Techniques
  • 116
    各号 - 巻号

    Vol.68 No.8

    各号 - 年月次
    2003/10
    各号 - 特集記事
    Understanding Molecular Weight Reduction of Starch During Heating-shearing Processes
  • 117
    各号 - 巻号

    Vol.68 No.7

    各号 - 年月次
    2003/09
    各号 - 特集記事
    Characterization and Functionality of Frozen Muscle Protein in Volador (Illex coindetii),Pota(Todaropsis eblance),and Octopus(Eledone cirrhosa)
  • 118
    各号 - 巻号

    Vol.68 No.6

    各号 - 年月次
    2003/08
    各号 - 特集記事
    Growth Inhibition of Bacteria by Salsa Mexicana
  • 119
    各号 - 巻号

    Vol.68 No.5

    各号 - 年月次
    2003/06-07
    各号 - 特集記事
    The Use Controlled Postharvest Abiotic Stresses as a Tool for Enhancing the Nutraceutical Content and Adding-Value of Fresh Fruits and Vegetables
  • 120
    各号 - 巻号

    Vol.68 No.4

    各号 - 年月次
    2003/05
    各号 - 特集記事
    Caliciviruses:A Major Cause of Foodborne Illness