各号一覧

タイトル情報

概要

Bioscience, biotechnology, and biochemistry
月刊
Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry

詳細

雑誌,シリーズ名 Bioscience, biotechnology, and biochemistry
発行頻度
月刊
出 版 者 Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry
雑誌コード T000149
和洋区分
洋雑誌
保管場所コード
03 図書館 閉架
配架場所コード
L1000 図書館一階 (閉架)
同時受入冊数 1
ISSN 09168451
注記 Title from cover
件名 BBBIEJ CF:Agricultural and biological chemistry

各号一覧

各号9 冊
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  • 1
    各号 - 巻号

    Vol.65 No.12 (747)

    各号 - 年月次
    2001/12
    各号 - 特集記事
    Induction of 4-Hydroxycinnamate Decarboxylase in Klebside oxytoca Cells Exposed to Substrates and Non-substrate 4-Hydroxycinnamate Analogs
  • 2
    各号 - 巻号

    Vol.65 No.11 (746)

    各号 - 年月次
    2001/11
    各号 - 特集記事
    Adsorption Properties and Activities of Lipase on a Gold Substrate Modified by Self-assembled Monolayers
  • 3
    各号 - 巻号

    Vol.65 No.10 (745)

    各号 - 年月次
    2001/10
    各号 - 特集記事
    Chemistry of Zerumbone. 2. Regulation of Ring Bond Cleavage and Unique Antibaceterial Activities of Zerumbone Derivatives
  • 4
    各号 - 巻号

    Vol.65 No.9 (744)

    各号 - 年月次
    2001/09
    各号 - 特集記事
    Chemotaxis of Fungal Zoospores, with Special Reference to Aphanomyces cochlioides
  • 5
    各号 - 巻号

    Vol.65 No.8 (743)

    各号 - 年月次
    2001/08
    各号 - 特集記事
    Aggregation Pheromone Activity of the Female Sex Pheromone, β-Acaridial, in Caloglyphus polyphyllae
  • 6
    各号 - 巻号

    Vol.65 No.7 (742)

    各号 - 年月次
    2001/07
    各号 - 特集記事
    New Aspects of Physiological Functions of Adenosine A2a Receptor in Basal Ganglia
  • 7
    各号 - 巻号

    Vol.65 No.6 (741)

    各号 - 年月次
    2001/06
    各号 - 特集記事
    Copper Staining Method for Extracting Biologically Active Proteins from Native Gels
  • 8
    各号 - 巻号

    Vol.65 No.5 (740)

    各号 - 年月次
    2001/05
    各号 - 特集記事
    Features of Distamycin Preferential Binding Sites on Natural DNA Predicted Using Differential Scanning Calorimetry
  • 9
    各号 - 巻号

    Vol.65 No.1 (736)

    各号 - 年月次
    2001/01
    各号 - 特集記事
    A Mainstay of Functional Food Science in Japan-History, Present Status, and Future Outlook