各号一覧

タイトル情報

概要

The American journal of clinical nutrition
AB:Am. j. clin. nutr. KT:American journal of clinical nutrition
隔月刊
American Society for Nutrition

詳細

雑誌,シリーズ名 The American journal of clinical nutrition AB:Am. j. clin. nutr. KT:American journal of clinical nutrition
発行頻度
隔月刊
出 版 者 American Society for Nutrition
雑誌コード T000113
和洋区分
洋雑誌
保管場所コード
02 図書館 二階
配架場所コード
L2000 図書館二階
同時受入冊数 1
ISSN 00029165
件名 AJCNAC CF:Journal of clinical nutrition

各号一覧

各号270 冊
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  • 211
    各号 - 巻号

    Vol.84 No.1

    各号 - 年月次
    2006/07
    各号 - 特集記事
    n-3 Fatty acids from fish or fish-oil supplements,but not α-linolenic acid, benefit cardiovascular disease outcomes in primary-and secondary-prevention studies: a systematic review1-3
  • 212
    各号 - 巻号

    Vol.83 No.6 s6

    各号 - 年月次
    2006/06
    各号 - 特集記事
    Effects of n-3 fatty acids during pregnancy and lactation1-3
  • 213
    各号 - 巻号

    Vol.83 No.6

    各号 - 年月次
    2006/06
    各号 - 特集記事
    The metabolic syndrome: is this diagnosis necessary?1,2
  • 214
    各号 - 巻号

    Vol.83 No.5

    各号 - 年月次
    2006/05
    各号 - 特集記事
    Folate and human reproduction1-3
  • 215
    各号 - 巻号

    Vol.83 No.4

    各号 - 年月次
    2006/04
    各号 - 特集記事
    Cachexia: pathophysiology and clinical relevance1,2
  • 216
    各号 - 巻号

    Vol.83 No.3

    各号 - 年月次
    2006/03
    各号 - 特集記事
    A new proposed quidance system for beverage consumption in the United States1-3
  • 217
    各号 - 巻号

    Vol.83 No.2

    各号 - 年月次
    2006/02
    各号 - 特集記事
    The acute and chronic toxic effects of vitamin A1-4
  • 218
    各号 - 巻号

    Vol.83 No.1

    各号 - 年月次
    2006/01
    各号 - 特集記事
    Reductions in portion size and energy density of foods are additive and lead to sustained decreases in energy intake1-3
  • 219
    各号 - 巻号

    Vol.82 No.6

    各号 - 年月次
    2005/12
    各号 - 特集記事
    Fatty acids, inflammation, and the metabolic syndome1,2
  • 220
    各号 - 巻号

    Vol.82 No.5

    各号 - 年月次
    2005/11
    各号 - 特集記事
    Obesity in older adults: technical review and position statement of the Amrican Society for Nutrition and NAASO, The Obesity Society1-5
  • 221
    各号 - 巻号

    Vol.82 No.4

    各号 - 年月次
    2005/10
    各号 - 特集記事
    Concept of a nutritious food: toward a nutrient density score1-3
  • 222
    各号 - 巻号

    Vol.82 No.3

    各号 - 年月次
    2005/09
    各号 - 特集記事
    Metabolomics in human nutrition: opportunities and challenges1-3
  • 223
    各号 - 巻号

    Vol.82 No.2

    各号 - 年月次
    2005/08
    各号 - 特集記事
    Is docosahexaenoic acid, an n-3 long-chain polyunsaturated fatty acid, required for development of normal brain function? An overview of evidence from cognitive and behavioral tests in humans and animals1-3
  • 224
    各号 - 巻号

    Vol.82 No.1 s6

    各号 - 年月次
    2005/07
    各号 - 特集記事
    Science-based solutions to obesity: what are the roles of academia goverment,industry,and health care?1-5
  • 225
    各号 - 巻号

    Vol.82 No.1

    各号 - 年月次
    2005/07
    各号 - 特集記事
    The satiating power of protein-a key to obesity prevention?1,2