各号一覧

タイトル情報

概要

Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
月刊
Institute of Food Technologists

詳細

雑誌,シリーズ名 Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science
発行頻度
月刊
出 版 者 Institute of Food Technologists
雑誌コード T000112
和洋区分
洋雑誌
保管場所コード
02 図書館 二階
配架場所コード
L2000 図書館二階
同時受入冊数 1
ISSN 00221147
件名 JFDSAZ CF:Food research

各号一覧

各号132 冊
表示切替
一覧で表示
  • 76
    各号 - 巻号

    Vol.73 No.3

    各号 - 年月次
    2008/04
    各号 - 特集記事
    Indaustrial Applications of selected JFS Articles
  • 77
    各号 - 巻号

    Vol.73 No.2

    各号 - 年月次
    2008/03
    各号 - 特集記事
    Methodological Evaluation of Method for Dietary Heavy Metal Intale
  • 78
    各号 - 巻号

    Vol.73 No.1

    各号 - 年月次
    2008/01-02
    各号 - 特集記事
    「Multifaceted therapeutic benefits of ginkgo bilpba L:Chemistry,Efficacy,Safety,and Uses」
  • 79
    各号 - 巻号

    Vol.72 No.9

    各号 - 年月次
    2007/11-12
    各号 - 特集記事
    「Nutritional and Safety Assessments of Foods and Feeds Nutritionally Improved through Biotechnology: Case Studies」
  • 80
    各号 - 巻号

    Vol.72 No.8

    各号 - 年月次
    2007/10
    各号 - 特集記事
    「Emulsion-Based Delivery Systems for Lipophilic Bioactive Components」
  • 81
    各号 - 巻号

    Vol.72 No.7

    各号 - 年月次
    2007/09
    各号 - 特集記事
    Phase and Rheological Behavior of High-Concentration Colloidal Hard-Sphere and Protein Dispersion
  • 82
    各号 - 巻号

    Vol.72 No.6

    各号 - 年月次
    2007/08
    各号 - 特集記事
    Processing Tangerine Tomatoes: Effects on Lycopene-Isomer Concentrations and Profile
  • 83
    各号 - 巻号

    Vol.72 No.5

    各号 - 年月次
    2007/06-07
    各号 - 特集記事
    Chemistry of Deep-Fat Frying Oils.
  • 84
    各号 - 巻号

    Vol.72 No.4

    各号 - 年月次
    2007/05
    各号 - 特集記事
    Application of Atomic Force Microscopy as a Nanotechnology Tool in Food Science
  • 85
    各号 - 巻号

    Vol.72 No.3

    各号 - 年月次
    2007/04
    各号 - 特集記事
    Food Packaging―Roles,Materials,and Environmental Issues
  • 86
    各号 - 巻号

    Vol.72 No.2

    各号 - 年月次
    2007/03
    各号 - 特集記事
    The Rheology of Colloidal and Noncolloidal Food Dispersions
  • 87
    各号 - 巻号

    Vol.72 No.1

    各号 - 年月次
    2007/01-02
    各号 - 特集記事
    Computational Approaches to Investigate How Biological Macromolecules Can Be Protected in Extreme Conditions
  • 88
    各号 - 巻号

    Vol.71 No.9

    各号 - 年月次
    2006/11-12
    各号 - 特集記事
    Functional Materials in Food Nanotechnology
  • 89
    各号 - 巻号

    Vol.71 No.8

    各号 - 年月次
    2006/10
    各号 - 特集記事
    Interactions Affecting the Proliferation and Control of Human Pathogens on Edible Plants
  • 90
    各号 - 巻号

    Vol.71 No.7

    各号 - 年月次
    2006/09
    各号 - 特集記事
    Comparison of Galactooligosaccharide Production in Free-Enzyme Ultrafiltration and in Immobilized-Enzyme Systems