各号一覧

タイトル情報

概要

Food science and technology research
隔月刊
Japanese Society for Food Science and Technology

詳細

雑誌,シリーズ名 Food science and technology research
発行頻度
隔月刊
出 版 者 Japanese Society for Food Science and Technology
雑誌コード T000195
和洋区分
和雑誌
保管場所コード
65 小野 廣紀
配架場所コード
P1000 研究室
同時受入冊数 1
ISSN 13446606
件名 FSTRFS CF:Food science and technology international, Tokyo

各号一覧

各号109 冊
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  • 1
    各号 - 巻号

    Vol.29 No.3

    各号 - 年月次
    2023/05
    各号 - 特集記事
    Network structure and molecular mechanisms of food gels viewed from macroscopic, microscopic and molecular levels
  • 2
    各号 - 巻号

    Vol.29 No.2

    各号 - 年月次
    2023/03
    各号 - 特集記事
    Recent development of taste sensors
  • 3
    各号 - 巻号

    Vol.29 No.1

    各号 - 年月次
    2023/01
    各号 - 特集記事
    Recent advances in the detection of contaminants by portable glucose meter in food samples
  • 4
    各号 - 巻号

    Vol.28 No.6

    各号 - 年月次
    2022/11
    各号 - 特集記事
    Development of non-contact strawberry quality evaluation system using visible-near infrared spectroscopy optimization of texture qualities prediction model
  • 5
    各号 - 巻号

    Vol.28 No.5

    各号 - 年月次
    2022/09
    各号 - 特集記事
    Applicabiliry of transglycosylated stevia for oil-in-water submicron emulsions by high-pressure homogenization
  • 6
    各号 - 巻号

    Vol.28 No.4

    各号 - 年月次
    2022//07
    各号 - 特集記事
    Effect of sodium propionate on inhibition of Botrytis cinerea (in vitro) and a predicive model based on Monte Carlo simulation
  • 7
    各号 - 巻号

    Vol.28 No.3

    各号 - 年月次
    2022/05
    各号 - 特集記事
    Charactaerization of multiple bacteriocin-producing Lactiplantibacillus plantarum PUK6 isolated from misozuke-tofu
  • 8
    各号 - 巻号

    Vol.28 No.2

    各号 - 年月次
    2022/05
    各号 - 特集記事
    Evaluation of the process for transferring limonene from lemon to olive oil
  • 9
    各号 - 巻号

    Vol.28 No.1

    各号 - 年月次
    2022/01
    各号 - 特集記事
    Food chemistry and biochemistry of enzymatic browning; Masatsune Murata
  • 10
    各号 - 巻号

    Vol.27 No.6

    各号 - 年月次
    2021/11
    各号 - 特集記事
    Physical and textural properties of foods with swallowing ease for aged people
  • 11
    各号 - 巻号

    Vol.27 No.5

    各号 - 年月次
    2021/09
    各号 - 特集記事
    Simultaneous dewatering and wax extraction of Chinese winter jujube (Ziziphus jujuba Mill. cv. Dongzao) fruit by subcritical dimethyl ether
  • 12
    各号 - 巻号

    Vol.27 No.4

    各号 - 年月次
    2021/07
    各号 - 特集記事
    Comparison of properties of indica and japonica amorphous rice flours produced by shear and heat milling machine
  • 13
    各号 - 巻号

    Vol.27 No.3

    各号 - 年月次
    2021/05
    各号 - 特集記事
    Establishment of a cultivation method for sprouted brown rice and elucidation of its functional food characteristics
  • 14
    各号 - 巻号

    Vol.27 No.2

    各号 - 年月次
    2021/03
    各号 - 特集記事
    Drying kinetics and determination of effective moisture diffusivity and activation energy in cucumber pericarp tissues using thin-layer drying models
  • 15
    各号 - 巻号

    Vol.27 No.1

    各号 - 年月次
    2021/01
    各号 - 特集記事
    A review of the radioactive cesium behavior in Japanese agricultural, livestock, fishery products and their foods in the decade following the Fukushima nuclear accident