各号一覧

タイトル情報

概要

Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
隔月刊
Institute of Food Technologists

詳細

雑誌,シリーズ名 Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science
発行頻度
隔月刊
出 版 者 Institute of Food Technologists
雑誌コード T001982
和洋区分
和雑誌
保管場所コード
02 図書館 二階
配架場所コード
L2000 図書館二階
同時受入冊数 1
注記 Description based on: Vol. 75, issue 5 (June/July 2010) Access: via WWW

各号一覧

各号9 冊
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  • 1
    各号 - 巻号

    Vol.83 No.12

    各号 - 年月次
    2018/12
    各号 - 特集記事
    Proanthocyanidins with a Low Degree of Polymerization are Good Inhibitors of Digestive Enzymes Because of their Ability to form Specific Interactions: A Hypothesis
  • 2
    各号 - 巻号

    Vol.83 No.11

    各号 - 年月次
    2018/11
    各号 - 特集記事
    Tagatose as a Potential Nutraceutical: Production, Properties, Biological Roles, and Applications
  • 3
    各号 - 巻号

    Vol.83 No.10

    各号 - 年月次
    2018/10
    各号 - 特集記事
    The Challenges of DNA Extraction in Different Assorted Food Matrices: A Review
  • 4
    各号 - 巻号

    Vol.83 No.9

    各号 - 年月次
    2018/09
    各号 - 特集記事
    Quercetin in Food: Possible Mechanisms of Its Effect on Memory
  • 5
    各号 - 巻号

    Vol.83 No.8

    各号 - 年月次
    2018/08
    各号 - 特集記事
    Coconut Milk and Coconut Oil: Their Manufacture Associated with Protein Functionality
  • 6
    各号 - 巻号

    Vol.83 No.7

    各号 - 年月次
    2018/07
    各号 - 特集記事
    Antitumor Perspectives of Oleuropein and Its Metabolite Hydroxytyrosol: Recent Updates
  • 7
    各号 - 巻号

    Vol.83 No.3

    各号 - 年月次
    2018/03
    各号 - 特集記事
    Understanding Kombucha Tea Fermentation: A Review
  • 8
    各号 - 巻号

    Vol.83 No.2

    各号 - 年月次
    2018/02
    各号 - 特集記事
    A Fast and Reliable Real‐Time PCR Method for Detection of Ten Animal Species in Meat Products
  • 9
    各号 - 巻号

    Vol.83 No.1

    各号 - 年月次
    2018/01
    各号 - 特集記事
    Bioactive Peptides Derived from Seaweed Protein and Their Health Benefits: Antihypertensive, Antioxidant, and Antidiabetic Properties