Food science and technology research
Japanese Society for Food Science and Technology
2009/07
|
登録番号 | Z0017263 |
---|---|
雑誌コード | T000195 |
和洋区分 | 和雑誌 |
雑誌,シリーズ名 | Food science and technology research |
各号 - 年月次 | 2009/07 |
各号 - 巻号 | Vol.15 No.4 |
発行頻度 | 隔月刊 |
出 版 者 | Japanese Society for Food Science and Technology |
各号 - 出版年月日 | 2009/07 |
各号 - ページ | p348-458 |
サ イ ズ | 29 cm |
ISSN1 | 13446606 |
各号 - 特集記事 | Production of Sufu,a Traditional Chinese Fermented Soybean, Food, by Fermentation with Mucor Flavus at Low Temperature |
各号 - 保管場所コード | 65 小野 廣紀 |
各号 - 配架場所コード | P1000 研究室 |