各号一覧

タイトル情報

概要

Journal of food science
AB:J. food sci. KT:Journal of food science
月刊
Institute of Food Technologists

詳細

雑誌,シリーズ名 Journal of food science AB:J. food sci. KT:Journal of food science
発行頻度
月刊
出 版 者 Institute of Food Technologists
雑誌コード T000112
和洋区分
洋雑誌
保管場所コード
02 図書館 二階
配架場所コード
L2000 図書館二階
同時受入冊数 1
ISSN 00221147
件名 JFDSAZ CF:Food research

各号一覧

各号132 冊
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  • 1
    各号 - 巻号

    Vol.86 No.10-11-12

    各号 - 年月次
    2021/10-11-12
    各号 - 特集記事
    Industrial Applications of Selected JFS Articles
  • 2
    各号 - 巻号

    Vol.86 No.7-8-9

    各号 - 年月次
    2021/7-8-9
    各号 - 特集記事
    Oleogel-based emulsions: Concepts, structuring agents, and applications in food
  • 3
    各号 - 巻号

    Vol.86 No.4-5-6

    各号 - 年月次
    2021/4-5-6
    各号 - 特集記事
    Consumer acceptance of watermelon flesh-rind blends and the effect of rind on refreshing perception
  • 4
    各号 - 巻号

    Vol.86 No.1-2-3

    各号 - 年月次
    2021/1-2-3
    各号 - 特集記事
    Recent advances in the use of edible coatings for preservation of avocados: A review
  • 5
    各号 - 巻号

    Vol.85 No.10-11-12

    各号 - 年月次
    2020/10-11-12
    各号 - 特集記事
    Bioactivities of hen's egg yolk phosvitin and its functional phosphopeptides in food industry and health
  • 6
    各号 - 巻号

    Vol.85 No.7-8-9

    各号 - 年月次
    2020/7-8-9
    各号 - 特集記事
    Optimization of the silica-gel adsorption technique for the extraction of phytosterol glycosides from soybean lecithin powder using response surface methodology and artificial neural network models
  • 7
    各号 - 巻号

    Vol.85 No.4-5-6

    各号 - 年月次
    2020/4-5-6
    各号 - 特集記事
    Extraction of bioactive compounds from purple corn using emerging technologies: A review
  • 8
    各号 - 巻号

    Vol.85 No.1-2-3

    各号 - 年月次
    2020/1-2-3
    各号 - 特集記事
    Dietary effects of Chia seed
  • 9
    各号 - 巻号

    Vol.84 No.10-11-12

    各号 - 年月次
    2019/10-11-12
    各号 - 特集記事
    Concise Reviews and Hypotheses in Food Science
  • 10
    各号 - 巻号

    Vol.84 No.7-8-9

    各号 - 年月次
    2019/07-08-09
    各号 - 特集記事
    Lactobionic Acid as a Potential Food Ingredient: Recent Studies and Applications
  • 11
    各号 - 巻号

    Vol.84 No.4-5-6

    各号 - 年月次
    2019/04-05-06
    各号 - 特集記事
    A New Approach to Mnuscript Evaluation
  • 12
    各号 - 巻号

    Vol.84 No.1-2-3

    各号 - 年月次
    2019/01-02-03
    各号 - 特集記事
    What Will Be Coming in 2019
  • 13
    各号 - 巻号

    Vol.83 No.10-11-12

    各号 - 年月次
    2018/10-11-12
    各号 - 特集記事
    Quaritative Analysis of Food Science Trends
  • 14
    各号 - 巻号

    Vol.83 No.7-8-9

    各号 - 年月次
    2018/07-08-09
    各号 - 特集記事
    Tanner Awards for the Most-Cited Articles of 2015
  • 15
    各号 - 巻号

    Vol.83 No.4-5-6

    各号 - 年月次
    2018/04-05-06
    各号 - 特集記事
    On the Reverse Stability Kinetics of Meat Pigment Oxidation in Aqueous Extract from Fresh Beef