各号一覧

タイトル情報

概要

Food science and technology research
隔月刊
Japanese Society for Food Science and Technology

詳細

雑誌,シリーズ名 Food science and technology research
発行頻度
隔月刊
出 版 者 Japanese Society for Food Science and Technology
雑誌コード T000195
和洋区分
和雑誌
保管場所コード
65 小野 廣紀
配架場所コード
P1000 研究室
同時受入冊数 1
ISSN 13446606
件名 FSTRFS CF:Food science and technology international, Tokyo

各号一覧

各号117 冊
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  • 16
    各号 - 巻号

    Vol.28 No.2

    各号 - 年月次
    2022/05
    各号 - 特集記事
    Evaluation of the process for transferring limonene from lemon to olive oil
  • 17
    各号 - 巻号

    Vol.28 No.1

    各号 - 年月次
    2022/01
    各号 - 特集記事
    Food chemistry and biochemistry of enzymatic browning; Masatsune Murata
  • 18
    各号 - 巻号

    Vol.27 No.6

    各号 - 年月次
    2021/11
    各号 - 特集記事
    Physical and textural properties of foods with swallowing ease for aged people
  • 19
    各号 - 巻号

    Vol.27 No.5

    各号 - 年月次
    2021/09
    各号 - 特集記事
    Simultaneous dewatering and wax extraction of Chinese winter jujube (Ziziphus jujuba Mill. cv. Dongzao) fruit by subcritical dimethyl ether
  • 20
    各号 - 巻号

    Vol.27 No.4

    各号 - 年月次
    2021/07
    各号 - 特集記事
    Comparison of properties of indica and japonica amorphous rice flours produced by shear and heat milling machine
  • 21
    各号 - 巻号

    Vol.27 No.3

    各号 - 年月次
    2021/05
    各号 - 特集記事
    Establishment of a cultivation method for sprouted brown rice and elucidation of its functional food characteristics
  • 22
    各号 - 巻号

    Vol.27 No.2

    各号 - 年月次
    2021/03
    各号 - 特集記事
    Drying kinetics and determination of effective moisture diffusivity and activation energy in cucumber pericarp tissues using thin-layer drying models
  • 23
    各号 - 巻号

    Vol.27 No.1

    各号 - 年月次
    2021/01
    各号 - 特集記事
    A review of the radioactive cesium behavior in Japanese agricultural, livestock, fishery products and their foods in the decade following the Fukushima nuclear accident
  • 24
    各号 - 巻号

    Vol.26 No.6

    各号 - 年月次
    2020/11
    各号 - 特集記事
    Application of Lactic Acid Bacteria for Enhanced Food Safety of Cambodian Fermented Small Fish (Pha-ork Kontrey)
  • 25
    各号 - 巻号

    Vol.26 No.5

    各号 - 年月次
    2020/09
    各号 - 特集記事
    Effects of Potato Powder and Starch on the Pasting, Rheological, and Thermal Properties of Dough
  • 26
    各号 - 巻号

    Vol.26 No.4

    各号 - 年月次
    2020/07
    各号 - 特集記事
    Simulation of Temperature Profile and Moisture Loss of Fresh Cucumber Fruit and Visualization of Commercial Storage Duration
  • 27
    各号 - 巻号

    Vol.26 No.3

    各号 - 年月次
    2020/05
    各号 - 特集記事
    Comparative Study of the Effects of Different Pretreatment Procedures on Beef Taste-traits Using an Electronic Taste Sensing System
  • 28
    各号 - 巻号

    Vol.26 No.2

    各号 - 年月次
    2020/03
    各号 - 特集記事
    Effects of Different Chemically Modified Starches on the Rheological Properties of Stirred Non-fat Yoghurt
  • 29
    各号 - 巻号

    Vol.26 No.1

    各号 - 年月次
    2020/01
    各号 - 特集記事
    Isolation of Streptococcus thermophilus Strains from Plants in Japan and Their Application to Milk Fermentation
  • 30
    各号 - 巻号

    Vol.25 No.6

    各号 - 年月次
    2019/11
    各号 - 特集記事
    Chemical Profile, Quality and Antioxidant Properties of Palmitoleic Acid Rich Oil from Decaisnea insignis Sees by Different Extraction Techniques