各号一覧

タイトル情報

概要

Food science and technology research
隔月刊
Japanese Society for Food Science and Technology

詳細

雑誌,シリーズ名 Food science and technology research
発行頻度
隔月刊
出 版 者 Japanese Society for Food Science and Technology
雑誌コード T000195
和洋区分
和雑誌
保管場所コード
65 小野 廣紀
配架場所コード
P1000 研究室
同時受入冊数 1
ISSN 13446606
件名 FSTRFS CF:Food science and technology international, Tokyo

各号一覧

各号118 冊
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  • 61
    各号 - 巻号

    Vol.20 No.6

    各号 - 年月次
    2014/11
    各号 - 特集記事
    Isolation and Characterization of a Novel Mannose-and Fructose-Binding Lectin from the Edible Wild Mushroom Hygrophorus russula (Fr.)Quel.
  • 62
    各号 - 巻号

    Vol.20 No.5

    各号 - 年月次
    2014/09
    各号 - 特集記事
    Dominant Microorganisms during the Spontaneous Fermentation of Suan Cai, a Chinese Fermented Vegetable
  • 63
    各号 - 巻号

    Vol.20 No.4

    各号 - 年月次
    2014/06
    各号 - 特集記事
    Effect of Physical Modification of Mushroom(A.chaxingu) Powders on their Physical and Chemical Properties
  • 64
    各号 - 巻号

    Vol.20 No.3

    各号 - 年月次
    2014/05
    各号 - 特集記事
    The Feasibility of Novel Liposome Consisted of Sphingomyelin and β-Ditosterol for Gypenosides Dlivery
  • 65
    各号 - 巻号

    Vol.20 No.2

    各号 - 年月次
    2014/03
    各号 - 特集記事
    Preliminary Study on Acyl Incorporation and Migration in the Production of 1,3-diacylglycerol by Immobilized Lipozyme RM IM-catalyzed Esterification
  • 66
    各号 - 巻号

    Vol.20 No.1

    各号 - 年月次
    2014/01
    各号 - 特集記事
    Components,Antioxidant and Atibacterial Acitivity of Tomato Seed Oil
  • 67
    各号 - 巻号

    Vol.19 No.6

    各号 - 年月次
    2013/11
    各号 - 特集記事
    Grenn Tea as a Nutraceutical: The Latest Developments
  • 68
    各号 - 巻号

    Vol.19 No.5

    各号 - 年月次
    2013/09
    各号 - 特集記事
    Advantage of the Hybrid Method of Chemical Engineering - Proton NMR Technique for Food Engineering
  • 69
    各号 - 巻号

    Vol.19 No.4

    各号 - 年月次
    2013/07
    各号 - 特集記事
    Oxygen Consmption by Fruits and Vegetables
  • 70
    各号 - 巻号

    Vol.19 No.3

    各号 - 年月次
    2013/05
    各号 - 特集記事
    Evaluation of Food-derived Functional Ingredients According to Activation of PPAR and Suppression of COX-2 Expression
  • 71
    各号 - 巻号

    Vol.19 No.2

    各号 - 年月次
    2013/03
    各号 - 特集記事
    Chitosan as a Novel Edible Coating for Fresh Fruits
  • 72
    各号 - 巻号

    Vol.19 No.1

    各号 - 年月次
    2013/01
    各号 - 特集記事
    Effect of Clffee on Gastroesophageal Reflux Disease
  • 73
    各号 - 巻号

    Vol.18 No.6

    各号 - 年月次
    2012/11
    各号 - 特集記事
    Characterization of Commercial Cuts from the Crioulo Lageano Beef Breed
  • 74
    各号 - 巻号

    Vol.18 No.5

    各号 - 年月次
    2012/09
    各号 - 特集記事
    Application of Terahertz Waves to Food Science
  • 75
    各号 - 巻号

    Vol.18 No.4

    各号 - 年月次
    2012/07
    各号 - 特集記事
    Evaluation Methods for Facilitative Glucose Transport in Cells and Their Applicatons